Alla inlägg den 5 juni 2008

Av Jimmy & AK - 5 juni 2008 21:58


I fredags tog jag, Filippa, Fabian, min mor och min far en liten mini semester till Hudik. Min farmor som är 92 ligger på ett hem där så vi hälsade på henne. Sen stannade vi i Sundsvall på vägen tillbaka. Vi bodde i min fasters sommarstuga ute i Armsjön. Mysigt! Skönt att komma bort en sväng... Sen blev de IKEA på lördagen innan vi for hem. Blev såklart lite shopping.


Sen har vi även hunnit varit hos Birgitta för fotografering. Hon är sååå duktig. Men vi tog inga avancerade kort, Jimmy tycker inte alls om att att bli fotograferad. Men nu är de gjort. Så nu kommer vi äntligen i tidningen på lördag...


Idag har jag och Fabian varit på återträff med föräldrargruppen. Roligt att träffa alla.. Fabian var nog störst tror jag.. Han är rund och go vår lilla prins. Ska väga han till veckan, ska bli intresannt att höra hur mkt han väger nu!


Annars så har vi inte gjort så mkt. Har pysslat lite här hemma, solat en del. Vilket väder... Älskar soool!!! Klart att de är kanske lite varmt, men hellre de än de vanliga skit väder som Sverige brukar ha. Mer SOOOL hela sommaren!!


Ha en trevlig helg... Vi ska fira nationaldagen med att åka lite flotte! MYSIGT!


Ovido - Quiz & Flashcards