Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Jimmy & AK - 22 februari 2008 21:29

Det har varit en jobbig vecka. Kan bara beskriva den med ett ord: KLÅDA!!  Började på tisdagskvällen och kulmerade på natten mellan tis och ons. Det kliade så otroligt att jag sov max 2 tim och då inte ens sammanhängande. Framförallt i handflatorna och under fötterna. Där är de inte så lätt att klia, de kittlas ju mest. Ringde till barnmorskan på morgonen för att höra vad de kunde vara, äter järntabletter och en v biverkningarna är klåda. Så jag antog att de var boven. Så jag slutade GENAST med dem. Men barnmorskan sa att vi skulle ta ett leverprov dagen där på. Bara för att försäkra oss om att de inte var nåt annat. Så jag for till barnmorskan på torsdags morgonen, lämnade provet och for hem. Hon skulle höra av sig om de visade sig att de var nåt fel på levern.

Hon ringde på eftermiddagen oc berättade att lever var påverkad av nåt. Så hon ville att jag skulle lämna nya leverprover på måndag och dessutom gallsyreprov. Dessutom så skulle jag genast höra av mig till BM eller förlossningen om mitt tillstånd försämras. Ojoj, tänk att man aldrig kan få må bra! Jag hoppas att proverna på måndag visar på en förbättring. Har iallafall fått tavegyl för klådan och dem funkar bra. Jag blir sååååå trött av dem bara. Nog om de nu...

Idag har jag bakat en massa bullar och chokladbollar. Måste passa på medans jag känner för att baka, inte min favvo sysselsättning precis. Gott blev de iallafall! Så nu har jag fyllt frysen med lite gosaker!

Snart börjar även toa renoveringen att lida mot sitt slut. Blev helt stillastående förra veckan när de var sjukstuga här. Känns så kul med en helt ny och fräch toa!


Ett lång inlägg blev de men de var ju ett tag sen som jag skrev.

Ska nog sova snart, måste vara pigg imorron när vi ska grilla lite korv och åka lite pulka. Inte jag då men lilla stumpan ska få fara på en liten utflykt. Berättar mer om den senare!


HEJDÅ!!!!!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards