Alla inlägg den 26 februari 2008

Av Jimmy & AK - 26 februari 2008 11:11

Idag klockan 13 ska vi på ett tillväxtul, ska bli roligt att kika på lill*n igen. Dessutom borde jag få redan på leverproverna som jag tog igår. Hoppas att dem blivit bättre. Kollar blodtrycket ett par ggr om dagen för att se så att de inte går upp nåt. Jag mår annars ganska bra, kliar gör de men inte lika mkt som det gjort tidigare. Ryggen är sådär, tar jag de lugnt så går de ganska bra. Men gör jag för mkt då är de svårt att röra på sig.


I helgen var vi ju som sagt på en liten utflykt med nära o kära. Jimmy, Jonny och Erik körde skoter dit medans jag, Filippa, Monica och Jenny åkte bil. Emma var tapper, hon åkte skoter dit men insåg att de är säkrast att åka bil. Så hon åkte med oss hem... Vädret kunde ha varit mkt bättre, blåste som bara den. Filippa åkte iallafall lite skidor och lite pulka. Sen grillade hon sina egna korvar. Stor tjejen mammas!


For hem tidigare än tänk då vädret inte var så jätte bra... Filippa sov sen hos mormor och morfar. Kände att jag behövde lite sömn efter all klåda. Så vi var bara en lite stund hon Anneli och Micke. Vi 4 börjar bli gammal, vi tänker på refrängen redan vid 22. HAHA!!


Nu ska jag ta o äta lite lunch innan sjukhusbesöket!

Ovido - Quiz & Flashcards