Alla inlägg den 2 maj 2008

Av Jimmy & AK - 2 maj 2008 20:51


Än en gång har Filippa bevisat att hon älskar fester. Vår lilla dam ville inte alls sova nåt på valborgskvällen. Vi var hemma hos Elin o Tony, sååå trevligt! God mat, trevligt sällskap en perfekt kväll. Filippa och Mario lekte en massa, åt en massa. Mario var uppe till 21.30 tror jag att de var. Men Filippa fortsatte festa hon... Klockan 01.00 insåg jag att hon inte skulle somna, hon kan ju missa nåt. Så jag o Jimmy bestämmde oss för att tänka på refrängen. Filippa somnade så fort hon la ner huvudet på kudden... Sen sov hon till halv 10. Vi blev då väckta av hennes faster Jenny.

Filippa var iallafall otroligt snäll och duktig, mamma är stolt!


Igår var vi ute på bilensdag. Men vi for bara på 2 bilaffärer, vi orkade inte mer. Eller åtminstonde jag, Jenny och Fabian. Erik, Jimmy och Filippa kollade vidare utan oss. Filippa fick rida på en liten ponny och hoppa hoppborg så igår kväll somnade hon 18. Sen sov hon till 8 i morse, inte klokt! Sömntuta!


Med Fabian är de bra... Lika stort matvrak som tidigare! Börjar få en dubbelhaka och pösiga kinder! Ska lägga in en bild senare har inte lagt över dem på datorn än.


Trevlig helg till er alla där ute! Kram

Ovido - Quiz & Flashcards