Alla inlägg den 23 maj 2008

Av Jimmy & AK - 23 maj 2008 11:58


Fredagar är nog den bästa dagen på veckan. Det betyder att det är flera dagar kvar tills en ny vecka startar.. Hela familjen kan umgås och mysa tillsammans!

Ikväll kommer faster Jenny och Erik på middag hit.. blir inget avancerat bara kycklingsallad. Men om jag känner Jenny rätt så ÄLSKAR hon de, de innehåller ju kyckling! Imorron ska vi på nån familjedag på posten. Alltså Jimmys jobb om de är nån som inte vet att han jobbar där... De var tipsrunda tror jag och sen var de korv och fika. Filippa kommer att tycka de är super kul. Innan familjedagen är de tänkt att vi ska så gräs på ena långsidan på vårt hus. Jag har nämligen varit duktig att gräva på "rabatten" eller tistelhögen kan man också säga. Tistlarna var en halv meter höga dessutom var de en massa annat skit där.. Nu är de borta så nu ska de bli gräsmatta istället. Äntligen!!! Så helgen är fullbokad som vanligt men de mesta är ju roliga saker..


Var förresten och vägde Fabian i tisdags.. de var 1 mån kollen. Han vägde 5015g och 58 lång. Stor grabb! Allt var bra med han, så skönt!

Just nu sover båda 2 så jag tänkte städa lite. Måste ju vara lite fint inför helgen.


Trevlig helg!!

Ovido - Quiz & Flashcards