Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Jimmy & AK - 7 maj 2008 21:27


Tänk att de är 4 veckor sen lille Fabian föddes imorron.. Otroligt! De betyder även att jag får börja lyfta igen. Nu kan jag äntligen lyfta min älskade Filippa. Som hon och jag längtat... Mammas stora tjej!

Snittet känns bra, inte alls ont. Längtar tills de har gått ett par veckor till så att man kan ut och springa lite. Bara få ut o jogga lite. Hade tänkt spela lite innebandy till hösten så jag skulle vilja springa lite innan så att jag har lite kondis iallafall.

Imorron ska jag fara med Fabian på BVC och väga han. Han måste ha gått upp en del. Dubbel haka och pluffsiga kinder skvallrar om att han har blivit lite tyngre...

Till helgen är de marknad här i Sollefteå. Tycker att de är lika trevligt varje år även fast de bara är en massa skit där. Man måste gå ändå! Konstigt!


Igår var jag även och införskaffade mig ett par nya jeans. Känns som att min garderob är under all kritik. Finns inte mkt där som känns roligt att ha på sig. Men vad kan man begära, har inte köpt nåt på evigheter. Nåja de ska väl bli ordning på de tillslut.

Idag har jag varit en duktig mamma/sambo, har nämligen städat en massa och även putsat lite fönster. Damm och åter damm är de här hemma.... Fattar inte var de kommer ifrån. Ska fortsätta imorron om jag inte är dötrött. Beror alldeles på hur mkt Fabian sover inatt!


Nu har jag väl skrivit en massa ointresannta saker som händer i våra liv. Har nog inget mer att skriva så.... 

...............GONATT!!!!!!!!!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards