Alla inlägg under mars 2008

Av Jimmy & AK - 17 mars 2008 20:03


Filippa får allt i sjukdomsväg tycker jag. Ringde till barn idag för att höra om de är normalt med febertoppar och sen när feberna är som högst så spyr hon. Tydligen så får vissa barn så, VISSA! Såklart vår lilla fialotta. Första natten sov vi inte mkt, spydde 1 gång i timmen. Men inatt som var så sov vi hyfsat.. Hon kliade sig en del men det var överkommligt. Idag har hon spytt 2 ggr, en tidigt i morse o på förmiddagen. Men sen har hon varit hyfsat pigg, lite dålig att äta men har upptäckt prickar även i munnen så de är kanske en av anledningarna som hon inte är så matfrisk.


Jag hoppas iaf att hon blir frisk snart. Tycker så synd om min lilla Filippa!!


Med mig är de väl hyfsat. Äter fortfarande bricanyl, vilket resulterar i hög puls och hjärtklappningar! Det är inte skoj de. Vill att de ska vara fredag så att jag kan sluta med dem. Vill verkligen att detta ska vara över!  Beundrar dem som tycker om att vara gravid. Inget för mig.... Bara en massa fel!!!!! Tur att de kommer nåt bra ur de!


Nu ska jag göra mig en kvällsmacka och titta på hockeyn. Hoppas att MODO tar sig i kragen och vänder detta. Annars blir de sorg hemma hos oss, iaf från min sida. Jimmy blir nog lycklig!


Av Jimmy & AK - 15 mars 2008 16:33

Som att de inte skulle vara nog med allt som händer med mig, nä inte får dem övriga i familjen må bra. Filippa vaknade i morse med en massa prickar på hela kroppen... VATTKOPPOR!

Visste att de gick på dagis men man tror ju alltid att vi inte ska drabbas. Haha! Att man aldrig lär sig. Men jag får väl tänkta possitivt de är ju bättre nu än när hon blir äldre. Dessutom verkar hon vara ganska pigg. Ingen feber, halvkinkig nu på eftermiddagen men hon är väl redan uttråkad av att bara vara hemma.


Nu ska vi mysa i soffan hela familjen. Vi är slut allihopa!

Av Jimmy & AK - 14 mars 2008 18:25


I går blev inte direkt som man tänkt sig. Lämnade F på dagis vid 9.00, sen skulle jag vara på mödravården vid 9.30 Tänkte sen hem och greja lite. Fixa lite medans man är själv. Men tji fick jag. Hade lite ont i magen  igår morse så jag nämnde de för min barnmorska som tyckte att vi skulle göra en CTG kurva för att se hur de stod till. Visade sig att jag hade ett par sammandragningar under halv timmen som vi tog kurvan.

En läkare kontaktades och hon tyckte vi skulle kolla hur livmodertappen såg ut med UL. Det visade sig att den var förkortad och dessutom var jag öppen 1 cm. Bebisen låg väldigt långt ner, fixerad. Så jag skickades upp på BB för inläggning...


Usch så less jag blev. Hade inte alls ställt in mig på att det skulle bli så. Sov där inatt. Har gjort ett x antal CTG kurvor och det har varit ett par sammandragningar varje gång. Fick komma hem idag på ett villkor att jag tar de lungt, jätte lugnt! Sen ska jag äta bricanyl 3ggr/dag. Måste hålla igen i minst 1 vk, annars måste jag fara ner till Svall. Eftersom Sollefteå inte har resurser för förtidigt födda. Är i dag i vk 35+0, gränsen för att få föda här hemma är 36+0.


Nåja jag är glad att få sova hemma med min familj. I min säng med min Jimmy bredvid mig...


Nu ska jag umgås med mina favoriter. Och slappa!


So long....

Av Jimmy & AK - 11 mars 2008 19:31


Sitter här o ska titta på hockey. Slutspel så nu börjar de bli intressant, känne dock jobbig att MODO möter Timrå. Hejar såklart på MODO men Timrå är speciella dem med. Måste vara för att det ligger i samma län. Men jag tror o hoppas att MODO vinner, såklart!

Samtidigt som jag tittar på hockey så tänkte jag spela lite poker. Det är roligt att spela imellan åt..


Annars är de bra med oss! Vi var i Klimpfjäll i helgen. Blev lite skoter för mig o F, men betydligt mer för min kära sambo. Som barn i en godis affär. Sen blev de bob o pulka för lilla damen. Farmor var så snäll o var ute med henne. Jag försökte ta de lugnt. Vi far upp till Klimpen till påsk också om inget händer innan förstås.

Magen växer som bara den, har sammandragningar flera ggr per dag. Inte så länge kvar nu är i vk 34 + 4 idag. Så tiden går onekligen fort.


Nu ska jag titta lite på hockeyn innan pokern börjar!


BYE!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards