Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Julafton & juldagsparty

Av Jimmy & AK - 26 december 2008 12:26

Har verkligen inte hunnit med att blogga, men julen är väl en tid då man umgås med nära och kära. Men nu tänkte hålla mina kära läsare uppdaterad vad vår familj gjort i jul.


Vi inledde natten mot julafton med en mindre pigg Fabian, förkyld IGEN. Så jag sov INGET, när det var dax att kliva upp så kändes det som jag inte hade gått och lagt mig än. Behöver jag säga att jag var trött mest hela dagen. Tomten hade kommit till oss på natten för Filippa hade paket i julstrumpan och sen hade tomten lämnat en åkmadrass nere på golvet i TV rummet. Ojoj vad glad hon blev! Vi har dock inte hunnit invigt den än... Sen for vi till svärföräldrarna för julfirande där. Även där hittade tomten dit, han är duktig han!

Filippa var blyg men efter en stund så lossnade de lite iallafall. Fabian däremot såg ut som en fågelholk hela tiden, dregglet rann i mungiporna. Så söt!

Otroliga mängder julklappar fick våra kära barn. En massa Hello Kitty saker  (ingen Hello Kitty dator), filmer, nallar, kläder i massor, bilbana som nu tar upp hela golvet på kontoret. Äsch, summa summarum HUR MYCKET SOM HELLST!

Igår var det mamma och pappas tur att tänka på sig själv. Party, årets party! Alla vänner är hemma och alla går ut på samma ställe, Hullsta Gård! Otroligt mycket folk, folk man inte sett på evigheter. Dansade jätte mycket vilket jag ÄLSKAR. Varför går man annars ut?? Sitta still är inte min grej. Fick umgås med världens bästa vänner och bara njuta av livet.. De behöver man få göra imellanåt.


Nu sitter jag i sängen på kontoret och grejar med datorn. Efter vissa incidenter i natt så intog jag en annan sängplats. Tur att den är skön den med!


Tror att jag vill ha en spelkväll ikväll med mitt nya spel, får väl se om nån av våra vänner känner för det!


Jag vill avsluta med att tacka alla för en super kväll. Framförallt Andreas och Jonny för den fina ommöbleringen av vårt hus. Synd bara att jag har en lite vek sambo som fick liiiite ont i ryggen under sofflyftet så jag fick fortsätta själv. För att visa min tacksamhet så kommer 2 bilder på våra inredningsspecialister. Håll till godo!!!


Andreas AronssonJonny Hägglund!!  

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jimmy & AK - 27 juni 2009 09:55

    I back!   Har haft en enorm svacka... Väldigt stor sådan! Men nu så ska jag försöka ta mig i kragen. Mkt har hänt sen sist jag skrev... Har hunnit varit jobbat en sväng. Fabian har fyllt 1 år, han går och sommaren är här!   Ska gå ut i solen nu m...

Av Jimmy & AK - 12 april 2009 22:53

Ledsen för den dåliga uppdateringen men vi är i klimpfjäll, utan internet! Men vi är nöjda och glada ändå. Väldigt fint väder och en massa skoter åkning. Lovar att berätta allt när vi kommer hem. Har en massa kort att visa! Godnatt till er alla! ...

Av Jimmy & AK - 7 april 2009 20:27

Usch , blä och fy va dålig jag har varit på att blogga. Fy skäms!   Ska väl uppdatera er nu då!I lördags så var de fest, avslutningsfest a la innebandy. Jag och Sara var på stan på dagen och shoppade allt som vi skulle ha till kvällen. Allt gott! Vi ...

Av Jimmy & AK - 4 april 2009 11:20

Ikväll är de FEST!!!   Innebandyavslutningsfesten är ikväll. Ska bli skoj!   Laddade?             ...

Av Jimmy & AK - 1 april 2009 11:23

  Vilken skillnad de är nu när de är så ljust ute. Inspirationen är tillbaka! YEES!   Känner att jag borde försöka få bort lite damm, byta lite gardiner. Men jag borde även vila lite.... Fabian är förkyld så han sover oroligt nu. Usch känns som jag ...

Ovido - Quiz & Flashcards