Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Jimmy & AK - 1 mars 2009 08:02


Hann verkligen inte blogga igår. Vår dag var fullspäckad. Började med att hjälpa Jenny & Erik att flytta. Jag packade i de sista lådorna och Jimmy bar ut i lastbilen.

Sen hann jag inte hjälpa till nåt mer. Filippa skulle ju åka lilla Vasaloppet i parken! Så vid 11 skulle vi hämta ut nummerlappen. Hon fick nummer 1!

Vi tog oss lite korv och festis för att ladda.. Sen var de dax att dra sig till parken. Hon skulle starta i grupp 4 de var dem som var född 05-06. Alla var så duktiga.

Men jag vet inte om Filippa blir någon Charlotte Kalla, Britta Norgren eller Helena Jonsson. Hon tjatade nästan på en gång att hon var så trött i benen och ville sitta. Sen lät de så ända tills hon fick starta.

De gick bra i början, men efter en stund så ville hon inte riktigt nåt mer. Hon ville åka utan stavar! Men hennes stackars mamma som fick stötta upp henne ville att hon skulle hålla i minst en stav. Så upprakan åkte hon med en stav vilket resulterade i att balansen inte var en bästa!


Men i mål tog hon sig allt. Och medalj runt halsen blev de också!

Mamma är så stolt!





Diplom utdelning på Orrtorget!


Sen på kvällen hade vi middag med våra vänner. De var Malin, Niclas, Anneli, Micke, Elin, Tony, Linda & Martin! Barnen var hemma så de var full fart.


Nu ska jag göra upp en eld sen hoppa in i duschen!


Trevlig söndag!



Ovido - Quiz & Flashcards