Alla inlägg under november 2007

Av Jimmy & AK - 22 november 2007 22:38

Nu har man gått in i vecka 20. Ojoj vad tiden springer iväg. Det här kommer nog att gå fort... Säger jag nu ja, men dem sista månaderna går väl tok segt. Just idag känns de tungt, har ont i ryggen som bara den. Kan nästan inte gå... Jag har visseligen jobbat mkt den här veckan, så det är väl därför som jag har extra ont. Undra hur de ska bli i december? Den som lever får se.

På lördag så ska jag på julgalan i Sundvall med jobbet. Först ska vi shoppa, sen på galan. Så skoj de ska bli. Ska bli roligt att umgås med jobbar kompisarna.

Nu måste jag sova klockan är ju såååå mkt. Jag är så trött på morronen så att jag knappt får upp ögonen.


Nu ska jag natta kudden!

Av Jimmy & AK - 21 november 2007 21:14

Kom inte på nån bra rubrik... det är väl ett ganska bra ord om hur jag känner mig för tillfället! Har under 3 dagar använt min fantasin till max på jobbet så nu finns de väl inget kvar. Känner mig slut i huvudet!!!!


Tänkte bara skriva en kortis idag. För de känns som om jag inte har gjort så mkt annorlunda idag. Det är bara samma gamla vanliga vardag. Har iof varit på sjukhuet och hälsat på Jimmys mormor. Hon blev nog glad när vi kom till henne, Filippa sprider nog glädje. Filippa tyckte nog att det var super kul, hon fick nämligen 4 medicinkoppar av en sköterska. Hon somnade nog lycklig, älsklingen min!


Nu ska jag surfa vidare. Orkar inte titta på fotbollen.

Av Jimmy & AK - 20 november 2007 22:01

Idag fick Filippa börja tidigare på dagis, dem skulle nämligen träna på lucia sångerna... Undra om hon sjöng nåt? Nja skulle nog inte tro de men hon tycker säker att de var såå roligt. Hon älskar musik, undra vems gener de är? Ska bli spännande att se lucia framträdandet.. Ska vara där med kameran i högsta hugg!


På jobbet har vi klätt julgranen och på fredag så ska vi börja spela julmusik. Känns tok tidigt! Men vi har ju haft jul i butiken sen flera vk tillbaka. Hoppas att jag får bättre julstämming i år än förra året. Men de är svårt att få jul känsla när de inte är nån snö!!!!


Idag hämtade Jimmy o Filippa mig på jobbet. Jimmy sa att Filippa hade en sak att berätta. Hon sa då: Hoppa bue!

Vilket betyder hoppa med bilen!! Jag frågade JImmy vad hon menade med de, han skrattade bara. Undra vad dem hade haft för sig?


Nu är jag så trött och ryggen dödar mig snart. Så jag måste nog sova nu!

Gnatt gnatt!

Av Jimmy & AK - 19 november 2007 20:47

..........är inte lätt! Har prövat på de idag! Jag kom ju på den geniala idén att jag o Filippa skulle ta kort som vi skulle framkalla som julkort. Så fram med julstassen och diverse rekvisita. Sen satte vi igång...

Rekvisitan bestod av:

  • Hennes fotölj med fårfäll på. Resultat: Nja inte så värst bra!
  • Hennes fotölj med fårfäll + vår katt. Resultat: Ingen brydde sig om mig.
  • Fårfäll på golvet. Resultat: Hon ville ligga, konstiga vinklar.
  • Fårfäll på golvet närmare väggen. Resultat: Hyfsat! Det började likna nåt
  • Fårfäll på golvet + hennes favorit nalle. Resultat: Super bra!

Direkt efter vi fick ett bra kort så sa stumpan:

 - Nu!!!!

Så de var på håret att vi skulle klara de. Kläderna åkte av och hon började leka med allt som går att leka med. Överskottsenergin var nog enorm då.

Nu är bilderna iallafall beställda, skönt! Fotograf är nog inte ett yrke för mig, blev alldeles svettig av den här lilla fotosession.

Lägger in ett kort från dagen på gumman.



Hejdå!!

Av Jimmy & AK - 18 november 2007 22:12

Dagen har inte varit så bra.... Fick lite sovmorron i morse, det var skönt de! Klev upp åt lite frukost kände mig allmänt less. Städade toan, vilket var behövligt.

Sen hade mitt lag match mot Hertsjö. Visste i förväg att de kunde vara en jämn match.. Det blev de oxå, tyvärr så stötte vi på den sämsta domaren jag någonsin sett. Tragiskt! Dem blåste sönder HELA matchen. Sen kunde dem inte reglerna heller, vilket känns som att en domare ska kunna. Men jag vet inte jag... Suck!! Nåja orkar inte gå in i detalj hur värdelös dem var. Summa summarum, förlorade med 6-8. Men vi tar dem nästa match!

Har sen haft ont i magen mest hela dagen, eller rättare sagt i bäckenet. Fy vad ont jag haft... Har haft STORA problem med att röra mig. Hur ska detta sluta?

Annars har min helg varit trevlig, ny vecka i morron. Nya ytor på jobbet, så jag ska nog sova nu så att jag har fullt med fantasi imorron.

 Har inte nå mer vettigt att skriva... eller jag skulle kunna skriva i all oändlighet men jag tror att de inte är nån som orkar läsa det.

Återkommer i morron! Tjo!

Av Jimmy & AK - 18 november 2007 08:48

Varför ska barn va så morronpigga. När hon vet att pappa kommer att vara bakis så ska hon upp med tuppen. Ligger här i soffan å försöker göra allt som lillan säger att man ska göra. Som tex. göra frukost å såndant men de gå med ett steg framåt å 2 bakåt. Å svergie förlora igår. Vilken skit skit match dom gör. Ingen spelare får bra betyg av mig, men de är sällan nån får de..


Aja ska leka med lillan nu..

Av Jimmy & AK - 17 november 2007 10:59

JA ah igår spela man innebandy match. Skulle ju inte spela nått iår men är dom lite folk så får man ställa upp. De va ruskigt jobbig.

 Idag har ja och filippa åkte pulka eller rättare sakt ja har dragit henne i pulkan, hon skulle dra mig med men de gick inte så bra. Hon har inte ätit tillräkligt med gröt tro ja. Aja nu ska ja gå och fixa lite lunch till gumman.

Av Jimmy & AK - 15 november 2007 21:53

Idag har jag varit på ultra ljud. Gick så bra så. Nytt datum, 17 april! Känns spännande... Allt var bra med bebisen, hjärtat slog för fullt och den vägrade att vara stilla. Så lik sin storasyster! Undra om de är en pojke eller flicka? Jag gissar på pojke! Allt känns annorlunda den här gången. Ska försöka ta några kort på magen och lägga ut här sen. Den är stor, väldigt mkt i vägen iallafall.


Annars så har jag inte gjort så mkt speciellt idag. Hälsade på Patik en sväng, fint hus hade han köpt. Imorron är de jobb igen, så jag ska nog ringa till Jimmy o säga gnatt. Sista natten som han jobbar nu... så skönt!


Mer intresannt läsning imorron! Bye bye!

Ovido - Quiz & Flashcards