Alla inlägg under november 2007

Av Jimmy & AK - 14 november 2007 20:48

... ointresannt liv man lever. Är verkligen svårt att skriva nåt om vårt liv när de inte händer så mkt.

Jag gör inte så mkt mer än att kliva upp, försöker få Filippa att göra som jag vill, lämnar henne på dagis, jobbar, kommer hem, äter middag vid 19 lägger F... sen är jag trött så då vill jag sova. Så de var min dag de!


Magen växer som bara den... naveln sticker ut och ryggen värker. Imorron är de ultraljud. Spännande! Hoppas att jag får ett tidigare datum än vad jag har nu. Återkommer med de!


Nu är de Grey´s anatomy, så slut bloggat för idag!

Av Jimmy & AK - 13 november 2007 22:33

Jag börjar bli blödig.. Har väl hamnat i nån svacka tror jag! =) Jag har ju sagt att Jimmy inte ska spela några innebandy matcher den här säsongen. JAG har betämmt de. Den enda anleningen till att jag sagt de är att jag är så otroligt less på att han har match nästan varje helg året om. Han har ju aldrig uppehåll eftersom han har fotbollen på sommrarna.

Och nu får jag höra nästan varje träning av nån i herrlaget att Jimmy MÅSTE få spela. Visst han är bra och säkert viktig för laget.. så nu har jag gett mig lite. Har sagt åt han att han får spela om han vill. Men jag vill absolut inte att var enda j-vla helg ska vara uppbokade...Nåja får väl se hur de slutar!


Nog om de nu... Borde sova, Filippa fick för sig att vara vaken i natt som var mellan 4.00 - 06.00 Inte roligt ska jag säga. Mycket trött....

Ska kika på internet en sväng en sussa.


Tjing tjing!

Av Jimmy & AK - 12 november 2007 20:45

Så tråkigt!

Det är så tråkigt när Jimmy jobbar natt. Han for nu! Tänk att man saknar han redan... Hatar när han jobbar natt. Vi hinner nästan inte ses nåt! Men så är de när vi har skit tider på jobbet.

Nu sitter jag här i soffan o tittar på fotbollsgalan samtidigt som jag håller på med datorn. Funderar på om jag ska sova snart. Är trött, så trött! Har haft en hel del att göra på jobbet.


Nä sova får de bli! Orkar inte vara vaken bara för att... Lika bra att vakna utvilad. Öhh, jag får nog inte sova så mkt att jag lyckas bli utvilad.


Saknar dig redan Jimmy! Puss!

Av Jimmy & AK - 11 november 2007 20:00

Jimmy är så glad nu han är nästan som ett barn på julafton. Filippa o jag är väl inte lika exalterad som han men vi är inte rikigt lika pryltokiga. Sen förstår vi oss inte på skotrar riktigt. Men men de finns saker som inte han förstår sig på heller. Han har provkört skotern en del idag, vi har stått o sett på bara. Filippa har åkt lite i sin nya pulka som hon fått av farbror o Emma.


I övrigt idag så har vi hälsat på papporna våra. Lite lotter och en skjorta var de som dem fick. Jimmy fick lite lotter han med. Hade lyckats med inköpen då han vann 95 kr. Början till en miljon får man väl trösta sig med.


Nu ska vi se på en Beckfilm. Vi gillar Beck! Hoppas att filmen är bra!


Gnatt imorron är de ny vecka o nya möjligheter! Går in i vk 18 imorron, ultraljud på torsdag... nedräkning....

Av Jimmy & AK - 10 november 2007 17:35

Ja ha de var den veckan de! Fort går de... Inte länge kvar tills jul. De är bara att gå in på KappAhl. Vi har plockat fram diverse jul saker. Hugga va tiden går! Visst är de mysigt med jul, men i mitt fall betyder de en himla massa jobb. De är roligt för de bli FART i butiken men jag lär väl vara trött på kvällarna. Nåja allt går!


Den här veckan har vi inte gjort så mkt speciellt. Jobbat! På kvällarna så sitter vi o myser i soffan och tittar på Mu som Filippa säger. Det är hennes favorit film. Piggly Winks äventyr heter den och de är en kossa med i den.. Så då får den heta Mu.

 Filippa o Jimmy har varit på barnkalas idag. Hemma hos William, han har fyllt 2år!


Nu sitter jag o Filippa här o myser. Jimmy är på väg hem från Umeå, han har investerat i en ny skoter. Jag har blivit snäll på äldre dagar. Har alltid sagt till han att han inte behöver ha en skoter för jag tycker inte att vi har tid för de. Men nu har jag gett han tillåtelse för de. Visst är jag snäll?


Ska nog ta o fundera på vad jag skulle behöva.. Resa behöver jag. En ny soffa. Kan nog fortsätta länge...


Adios!

Av Jimmy & AK - 4 november 2007 10:48

Igår var det 100 års kalas i Forsmo. Rättare sagt 2 st 50 års kalas. Nästan 100 personer var där, mkt folk blir de! De var nog ett roligt kalas hann inte suga in stämmningen riktigt. Våra tänkta barnvakter fick ställa in pga sjukdom. Så Filippa fick allt följa med. Vilket hon tyckte va super skoj, de finns sååå mkt att springa på! Så jag o Jimmy hade de vi gjorde. Då de fanns saker där som inte var så lämplig att pilla på. Sen så tog ju in kväll slut vid 22. Då började den lilla damen att vilja sova, så vi tog vårt pick o pack o for hemöver.

Väl hemma upptäckte jag att Jimmy hade nyckeln. Kan säga att just då var herr Hägglund inte värd många kronor! Haha! Nåja ringde o upplyste han om saken och även för att höra så han inte hade stoppat den nån annan stans. Men nä han trodde att den var i jack fickan. Så min snälla mamma kom o släppte in oss.. Tur att den inte var så kallt ute. Väl inne somnade F på en gång o jag 45 min senare. Alldeles slut!

Fick sova hyffsat länge i morse iallafall. Strax före 9 vaknade stumpan. Vi gick ner för att Jimmy skulle få sova mer. På väg ner för trappen så känner jag att de är KALLT! Oj tänkte jag de måste vara många minus grader ute (vi har inte slagit på all värme nere så de brukar vara LITE kallt) gick sedan ut i hallen av nån konstig anledning. Där står dörren vid öppen!!! Jimmy kan inte stängt den helt så vår käre kisse hade säkert märkt de och då öppnat den! Sååå glad jag blev! Nu eldar jag för fulla muggar... Skönt!


Måste snart gå o göra lite lunch till mig o gummsan. Gissar att han där uppe inte vill ha! Amatörer!



Av Jimmy & AK - 1 november 2007 21:43

Idag har jag o Jimmy varit tillsammans i 10år. Herre gud! Om man tänker igenom vad man gjort på dem 10 åren då inser man att det är en lång tid =)

Jag tror inte att varken jag eller Jimmy trodde att vi skulle sitta här i ett hus med en dotter och en till liten bebis på väg.

Det var så enkelt på den tiden. Inga krusseduller! Jag tog hans hand på Hullsta trappen sen var de klart! De var grejer de!

Jimmy jobbar natt så vi tänkte "fira" imorron. Vi ska på Impuls o äta. Mums!


Nu ska jag sova! Har åkt på värsta förkylningen och öroninflammation... Inte skönt! Ska ringa till Jimmy o säga gonatt bara.


Carpe diem!

Ovido - Quiz & Flashcards