Alla inlägg under december 2008

Av Jimmy & AK - 20 december 2008 14:36

Dagen har tillbringats nere på stan. En del julkappar inhandlades, men det är inte lätt att gå på stan med en 3 årig dotter, 8 mån son och en sambo som var less så fort vi parkerade bilen. Fast Fabian var riktigt snäll, han fick åka sittvagnen och det var en riktig höjdare tyckte Fabian! Filippa var inte lika glad, det var ju hennes vagn!!


Ikväll ska Jimmy spela en pokerturnering uppe på Ruif stugan så jag tänkte slå in en massa julklappar efter barnen somnat. Sen gå och lägga mig tidigt, blev sent igår, så jag är trött.


Imorron är det match igen, mot Njutånger. Spännande!


Nu ska vi börja med middagen så att Jimmy hinner äta innan turneringen, sen ska vi andra 3 fara till familjen Aronsson/Hellström för den årliga julkortsfotograferingen av våra små!


Bilder på de kommer senare!



Av Jimmy & AK - 18 december 2008 21:45

Idag så hade vi en grym tränare. En outstanding! Och dessutom är han ooootroligt snygg! Nämligen min kära sambo. Synd att vi bara var 8 på träningen, går inte att göra så mkt då! Blä! En NYTT konstigt spelsystem har vi också... eller det kanske är effektivt om man får träna lite på det men vi har hunnit träna 2 ggr med det nya! Oddserna är på VÅR sida, helt klart! Dessutom har vi match på söndag, yeah!!!


Idag har jag varit och hälsat på en kompis faktiskt, helt otroligt! Henne son är född precis samma dag som Fabian. Så roligt att Fabian fick leka med nån i sin egen ålder. Men han var lite mer rörlig än vår käre Buddha som bara älssskar att sitta och njuta av livet med en massa leksaker!


Nu är det natta, Fabian vaknade 04.40 i morse och sen vägrade han somna om! Lycklig mamma! Ibland är det så underbart att vara mamma.... Men älskar dem ändå över allt annat!



Av Jimmy & AK - 17 december 2008 21:57

Fick hem en julklapp till Filippa idag. En HELLO KITTY huvtröja som hon kommer att älska. Rosa med ett Hello Kitty tryck på! Sååå söt såå!

Filippa ÄLSKAR allt som har att göra med Hello Kitty. Idag skulle hon skriva en önskelista till hennes farmor och farfar. Hon är så söt, hade lite svårt att hålla mig för skratt när hon sa vad jag skulle skriva. Läs och njut!


Filippas Önskelista


  • Hello Kitty dator
  • En tomte
  • En spelande kyrka
  • Hello Kitty cykel
  • Nalle Puh pussel
  • Hello Kitty vinter stövlar
  • My little ponny film
  • Mora träsk film

Vilken fin dator va? Nä nu är det färdigt för idag! Gonatt!



Av Jimmy & AK - 16 december 2008 22:29

Såg i reklambladet att Jysk hade ett SUPER pris på en sittpuff med barnmotiv, tänkte att det kunde ju bli en extra julklapp till våra små. Så jag och Fabian for ner på stan idag för att införskaffa 2 stycken. Meeen som vanlig när det gäller Jysk så fanns dem inte, förvånande va? Inte direkt! Anade de när jag for ner men hoppet är de sista som överger en. Dessutom så ska dem inte få hem några, surprise!


Annars har jag inte gjort så mkt idag. På kvällen var det träning som det alltid är på tisdagarna. Nytt spelsystem så hjärnan är fullmatad med nya uppgifter som ska utföras av mig på plan! Trevligt! Gillar lite utmaningar!


Nu är de SENT så jag måste tacka för mig.


SOV GOTT!!!

Av Jimmy & AK - 15 december 2008 10:20

Här kommer de bilder som jag tidigare lovat från luciafirandet.



Så här trött var de små, eller iallafall den ena!



Filippa med dagis kompisarna.



Fabian måste också vara finklädd!



Bästa kompisen Cassandra!!


~~Endast 9 dagar kvar till herr Tomte kommer~~

Av Jimmy & AK - 14 december 2008 20:07

Idag har det varit en slapp dag. Vi har sett på all sport som varit på TV:n. Skidskytte är så kul, allt kan hända! Sen blev det kebab till middag lite som pricken över i:et. Och som avslutning blev det VM final i innebandy. Som dock Sverige förlorade.

Imorron ny vecka, Jimmy jobbar DAG! Jaaaa! Så skönt så... Hoppas att det inte är så kallt imorron så att vi kan vara ute lite. Gillar inte kyla, huvva!


Har inte så mkt att skriva idag. Hjärnan är trött. Har ingen fantasi, tyvärr! Återkommer i morron med en oootroligt spännande och givande blogg. Helt enkelt bloggen med stort B.


Endast 10 dagar kvar tills tomten kommer!

Nedräkning har börjat i vår familj...

Av Jimmy & AK - 13 december 2008 18:16

Kevin vann, såklart! Heja Norrland! Fast Alice var jätte bra igår men sett över hela säsongen är Kevin väldigt värdig vinnare. Men klart mest sevärd i hela Idol är såklart Andreas Carlsson!! Eller vad säger ni!?


Sitter nu hos Jonny och Emma, hockey och en massa barn som gör en massa hyss! En riktig helkväll med andra ord.


Idag har vid åkt bob och skoter. Otroligt mkt snö!!! Och kallt var det också!


Färdigt!!

Av Jimmy & AK - 12 december 2008 16:49

Klev upp 05.30, väckte barnen 06.00 Väldigt trötta barn!! De är ju inte van vid att kliva upp så tidigt. Packade in oss i bilen for på dagis för lucia firande. Oj vad duktiga dem är, massor med stolta för'ldrar. Sen blev det fika, men Fabian var less. Eller rättare sagt TRÖTT!! Det är så mysigt med lucia, man får lite julstämmning i kroppen. En underbar tradition!


SNÖAR gör det fortfarande ute. Börjar bli otroligt mkt snö nu. Känns som om man måste skotta nästan hela tiden. Men vackert är det. Jätte vackert!


Tänkte lägga in lite kort från dagen men vi har datakrångel. Eller det är väl snarare bredbandet som krånglar. Routern funkar inte så vi måste sitta vid vår stationära dator och inte den bärbara som vi brukar sitta vid. Och här funkar inte sladden till kameran. BLÄ! Får bli en massa kort sen när allt är som det ska vara!


Ha en underbar helg!!

Ovido - Quiz & Flashcards