Alla inlägg under december 2008

Av Jimmy & AK - 11 december 2008 14:18

Har inte köpt alla julklappar än. Brukar vara färdig hyfsat tidig, men inte i år inte! Nu när jag borde ha en massa tid till att inhandla alla paket. Kanske har jag mer tanke bakom inköpen? Nja tror inte de! Svårast är att köpa nåt till Fabian, han har ju allt i leksaksväg redan och kläder känns inte så kul att bara ge bort. Vill att han ska få nåt fint iallafall.. Nåja snart så kommer vi på nåt!


Vägde Fabian idag, han hade bara gått upp 70 g. Märks att han varit sjuk!!! Fick sprutan också, arg blev han! USCH!


Måste stryka lucialinnet nu åt Filippa. Det är ju luciatåg på dagis i morron. Upp i ottoan måste vi... Hmmm!

Av Jimmy & AK - 10 december 2008 20:52

Älskade, underbara, vackra, söta & goa Fabian blir 8 månader idag!! Stora killen! Han gillar fortfarande inte att ta sig fram på något vis. Gillar mest att bara sitta på golvet och leka med sina leksaker. Fast om man sätter han i gåstolen blir det FART. Han gör bus mest hela tiden när han sitter i den! Han äter fortfarande som en häst. Även fast han inte gillar maten som jag stoppar i hans mun så äter han, skönt!


Som jag skrev igår så skulle jag göra tidig kväll, gick inte riktigt som jag ville. Fabian tyckte att vi skulle vara vaken, ända fram till 23.30 Åhhh så trött jag var!! Så nu är det dax att sussa, är i stort behov av sömn..


Imorron är det vägning av Fabian, undra om han kommit upp i 10 kilos strecket.

Skulle lägga in ett foto på Fabian från idag men det blev nåt fel med kameran. Så ni får hålla tillgodo med FILIPPA när hon var 8 mån. En viss likhet finns det! 



Ur Filippas mun: Hela fadderullan!



Av Jimmy & AK - 10 december 2008 12:05

Tänk er att bara få sitta och skriva en massa om det som händer i ens vardag, vilka kläder man har på sig för dagen och var dem är inköpta och få en massa pengar för det!! Tänker på Blondinbella som tydligen är den mest googlade svenska personen. Coolt! HUR LYCKAS MAN???

Det kan jag också göra. Oj så mkt jag skulle kunna skriva! Meeen jag tror inte att jag har ett liv som intresserar så många. Mina mjukiskläder med Sollefteå Innebandy som tryck på baksidan är inte så mode riktigt kanske. Eller? Men som 2 barns förälder och norrlandstös har jag varken pengarna eller möjligheten att shoppa på dem flashiga butikerna. 

Men är det inte ooootroligt intressant att veta att jag varit och tränat, höra om alla sjukdomor som drabbar oss, vilket väder vi har & alla otroligt festliga fredags och lördagskvällar som vi har med våra underbara vänner????

Jag skulle aldrig sluta läsa denna blogg. Lägger till att det är skrivet med en smula ironi! Haha!

Men jag ger inte upp, vi har ju en stackars skara som faktiskt läser bloggen. Jag fortsätter i samma anda! Oj vad jag ska blogga... Haha!


"Ge inte upp!!"


Av Jimmy & AK - 9 december 2008 20:16

NEJ det var inte 88151 som vann. Eller kanske jag ska skriva JAAAA! Jag behövde inte svimma, ha en massa andningsuppehåll och grina en jävla massa. SKÖNT! Det var ute i Österforse som dem vann var det en liten fågel som viskade. GRATTIS till dem!!!!!

Faaan va kallt det är ute... Jag känner mig som en vandrande istapp när jag är ute, men jag fryser när det är +5 grader. Så då kan ni förstå hur mkt jag fryser när det är - 12! Funderar starkt på att emigrera till sydligare breddgrader.


Nä nu är det färdigt för idag! Ska sova toktidigt idag, är enormt trött. Blytunga ögonlock och ICA kassar. Fabian har fått för sig att vakna och vill ha mat på nätterna.. Jätte skoj!


ZZZZZZZZZZZZ......

Av Jimmy & AK - 9 december 2008 10:12

Fick igår en länk till en blogg, Hannah Graafs blogg, där hon skriver att hon ska till SOLLEFTEÅ med postkodlotteriet. Coolt! Haha! Man sitter varje gång man tittar på det programmet och säger att Sollefteå vinner ALDRIG därför är det ingen mening att vara med. Eller visst finns det en mening, det går ju till bra ändamål. Men jag är hur som hellst INTE med!!

Undra om jag kommer att ångra mig? Om så är fallet att 88151 vinner, så kommer jag att:

  • Svimma
  • Grina ofantliga mängder
  • Få ett X antal andningsuppehåll
  • Svära och åter svära

SNÖ och ännu mera SNÖ är det här i Sollefteå, och hemskt KALLT! Hugga hugga!


Nu ska jag klä på Fabian och fara till mor och far!



Inte lätt att få 2 barn att se lyckliga ut samtidigt!



15 dagar kvar till tomten kommer och hämtar Filippas tuttar!




Av Jimmy & AK - 7 december 2008 22:01

Har jobbat idag, kors i taket! Stod i en fiskedamm på en skyltsöndag i Långsele. Lättförtjänta pengar men inte så roligt! Men många barn blev glada iallafall. Tänk vad en godispåse kan göra en liten människa så lycklig!


Annars så har jag inte hunnit göra så mkt mer. Var och hälsade på Jonny och Emma. Där fick vi lite fika! Mumma!


Imorron är det ny vecka. BLÄ, Jimmy jobbar natt IGEN!!! Är så less, HATAR när han jobbar natt. Åhhh blir less bara jag tänker på de...


Toktråkig blogg i dag men min dag har inte varit mer intressant än så. Avslutar väl med att klaga lite till: FAN såååå kallt det är -12 grader!


Varför är det så långt kvar till sommaren???



Av Jimmy & AK - 7 december 2008 11:18

Matchen mot Alnö gick åt h-vete! Vi sköt hur mkt skott som hellst, hade press större delen av matchen men inte fick vi in bollen. Deras målvakt var duktig och vi hade dåligt sikte. SUCK! Vi har även match idag men det står jag över, ska jobba istället.


Känns faktiskt skönt! Klart att det är roligt att spela men att slippa fara till Sundsvall ännu en dag känns bättre.. Igår hade vi myspys i soffan hela familjen. Popcorn och gotta! Mums! Fabian fick majskrokar, oj vad han tyckte det var roligt att stoppa hela munnen full med godsaker.


Nu sitter jag och tar det lugnt innan jag ska iväg och jobba. Ska stå i en fiskedamm åt Karamellkungen. Filippa ska på kalas till hennes kompis Cassandra. Hon längtar sååååå!



Av Jimmy & AK - 6 december 2008 07:56

Som vanligt så såg vi på Idol i går kväll. Kung- Kevin och Alice "rock- Tori" Svensson gick till final. Men det känns nästan meningslöst att ens ha en final, Kevin kommer ju att vinna!! Han är helt otrolig!!! Självklar som vinnare...


Idag är det som jag tidigare skrivit match mot Alnö. Vi far vid 10.30 Så skönt att de inte är så tidigt...


Sen ska vi bara ta det lugnt tillsammans hela familjen. Mysa i soffan, är rädd för att vi inte orkar göra så mkt annat. Jimmy har också match!


SKIDOR i massor är det idag. Synd att jag inte kan titta på det! Hoppas att det går bra för alla svenskar.


Mer blogg ikväll, måste ju meddela alla hur det gick för oss. Det är säkert miljontals där ute som vill veta innebandyresultat från en dammatch i division 3 södra Norrland!





Ovido - Quiz & Flashcards