Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Jimmy & AK - 16 februari 2009 09:16


I helgen har vi verkligen varit tillsammans som en familj. Visseligen åkte Jimmy skoter på lördagen men de är han värd. Vi andra i familjen åkte till Kuben för lite fotboll. Eller de blir mest en massa fika. Men roligt har barnen iallafall.


Sen blev de finfin middag med tända ljus och mys, hela familjen! De var kyckling, wok, nudlar i en enda röra tillsammans med kokosmjölk. MUMS!!


Efter de var de lördagsgodis i soffan för alla även Fabian som har sina alldeles egna "godis" i form av majskrokar. Samtidigt så tittade vi på Bollibompa.



Igår var de som jag skrev vackert väder så vi var ute. Sen blev de pizza med Jonny och Emma. Efter middagen ville vi hälsa på lilla söööta Isak. Så vi for dit och fick lite kaffe. Isak är så söt så, han gillar att prata med mig. Men tyvärr så har han kommit på att man kan greppa saker HÅRT. Framförallt mitt hår....



Tillsist avslutades kvällen med Beck - Gamen. Love Beck!


Visar även en bild på våra sötnosar från igår. Filippa ville leka kurragömma, med Fabian. Hmm, han har ju liiiite svårt att vara tyst. Iallafall, dem skulle gömma sig och jag & Jimmy skulle leta. Så här såg de ut!





De sitter under databordet. Filippa är väl hyfsat tyst men inte lillebror. Nästa gång får hon nog gömma sig utan lillebror!

Ovido - Quiz & Flashcards