Alla inlägg den 5 april 2008

Av Jimmy & AK - 5 april 2008 21:32

 De är väl så man kan summera vår lördag. Var till Kramfors på förmiddagen, kikade lite på Dollarstore. Sen for vi till Annelis pappa Bert o där fick vi oss fika.

Sen skulle vi till Anneli för att fira Matildas 1 års dag, vilket betydde ännu mer fika. Var där en stund sen for vi hem o slappade en liten stund. Sen bar de iväg till Filippas faster Jenny o Erik. Dem skulle bjuda på middag... de blev grillad kyckling med klyftpotatis. SÅÅÅÅ GOTT!!!!! Ojoj, känns som om vi inte gjort annat än ätit hela dagen. Men allt har varit så otroligt gott.


Imorron ska Jimmy o Filippa till Forsmo för att hugga lite ved. Jag ska stanna hemma.. tänkte göra lite nytta här hemma. Sen kommer Nora o hälsar på lite. Ska bli skoj o få träffa henne, där är så långt mellan gångerna.


Magen har sjunkigt, de känns. Kan andas bättre än på länge, sen är halsbrännan lite bättre. ÄNTLIGEN! Bebisen buffar på lite då o då.. men de märks att den inte har lika mkt plats som tidigare. Vi har fortfarande inte kommit på nåt namn... H*n får heta bebis ett tag framöver verkar de som..!!

Nu har jag nog inget mer att skriva. Inget vettigt iallafall...



Ovido - Quiz & Flashcards