Alla inlägg den 29 april 2008

Av Jimmy & AK - 29 april 2008 19:45


Hittills har vi inte haft så många besök. Men idag har de varit en hel del.. Inte mig emot! Alltid roligt med besök. Började dagen med att Nora kom förbi men en utsökt LUNCH! Jag blev sååå otroligt glad över lunchen, så snällt! Men så är min Nora, alltid omtänksam. Vi pratade en massa som vanligt, vi är inte tysta många minuter! Men de är väl kvinnor i ett nötskal.


Sen kom Jennifer och Jörgen på en snabb visti innan dem skulle fara till Åre. Filippa fick spela lite fotboll och gunga med dem. Sen fixade vi middagen innan vi visste att nästa besök skulle komma.


Då var de dax för Filippas favorit kompis Ebba att komma på besök. Sen kom även vår vän Pälle och Anneli, Micke och lilla Matilda. Så hela altanen var full!

Nu har Filippa gjort kvällen, nöjd och helt slut!


Ska väl kanske uppdatera hur lille prinsen mår oxå. Han hade gått upp ytterligare 220 g på 6 dagar! Så han växer så att de knakar. Känns så skönt så man inte behöver oroa sig för de. Han äter upp till 4 ggr på natten, så jag känner mig LITE trött. Men tids nog så får man nog ordning på de oxå.


Nu ska jag titta på Ugly Betty.


Trevlig sista april alla där ute!

Ovido - Quiz & Flashcards