Alla inlägg under april 2008

Av Jimmy & AK - 14 april 2008 09:42


Klockan 8.00 den 10/4 föddes en helt underbart vacker liten prins Fabian vikten var 3660g och 52 cm lång!

Han är jätte lik sin stolta storasyster när hon var nyfödd!


Vi mår bra allihop! Så otroligt lyckliga, tänk att vi har fått två så underbara perfekta barn! Älskar min familj!


Vi vill även tacka alla för era hälsningar!! Många kramar från familjen Hägglund/Mörtsjö



Av Jimmy & AK - 8 april 2008 22:04


Idag har vi varit på kalas. Jimmys lillebror fyller år imorron så de var tårtkalas med en massa gott fika. Mumma! Imorron fyller även Jimmy kusin 20 år så då ska vi dit på middag...mkt kalas nu!

Annars har jag inte gjort så mkt idag, slappade på förmiddagen. Såg en film, Irene Huss - Tatuerad torso. Hyfsad faktiskt. Sen for jag på stan för lite ärenden. Hämtade ut mitt nya överkast till gästsängen, blev riktigt bra. Känns skönt att få lite ordning där inne, har mest använts som ratrum. Nu är de fiiint där inne!

Filippa har varit på dagis idag eller som hon säger data (hmm?). Hon hade varit tjurig där, vägrade tacka för mellanmålet. Men hennes fröknar gav sig inte, så tillslut så sa Filippa: Tack, tack namnam! Som hon brukar säga!

Hon är ett riktigt tjurspett, undra vem hon ärvt de av??


Nu vill jag sova... TRÖTT! Var nämligen uppe o torkade av toagolvet vid 5 imorse. En liten incident, slangen till varmvattnet hade läkt. Inte så jätte mkt men dock. Fick tillslut ringa hem Jimmy, som redan var på jobbet, för jag fick inte till de. De ville som aldrig sluta rinna.. Blä va less jag var! Jimmy fick iallafall till de... Skönt!


Maguppdatering: Känns att magen sjukit rejält. Nästan ingen halsbränna, och mkt lättare att andas. Fortfarande enormt med senadrag i baksida lår och i ljumskarna. Inte roligt alls... Nåja inte länge kvar! Filippa längtar efter bebisen som bara den. Hon pratar om den mest hela tiden. Vår lilla sööötnos!!!!


HEJ DÅ!!!!!

Av Jimmy & AK - 6 april 2008 19:22


De var den helgen de! Fort gick den, men den har ju varit rolig iallafall. Idag for Jimmy o Filippa till Forsmo redan vid 9... Jag stannade hemma o städade en hel del. Igen! Känns som att jag inte gör nåt annat men de är så skönt när de är städat man trivs så bra hemma då. Sen vid 11 snåret kom Nora på besök.. OJ så mkt vi har att prata om. De är ju så långt mellan gångerna som vi ses. De var så roligt så!

Jimmy kom sen o hämtade mig. Vi skulle äta middag i Forsmo. Så skönt att få maten serverad!

Nu på kvällen har vi inte gjort så mkt.. Gjorde upp en eld så nu har vi de varmt o skönt här hemma. Jimmy tittar på fotboll o jag ska nog spela lite poker tror jag. Hoppas att jag vinner nåt iallafall. Men mina förhoppningar är inte så stora...


Återkommer i morron med mer uppdatering... BYE!

Av Jimmy & AK - 5 april 2008 21:32

 De är väl så man kan summera vår lördag. Var till Kramfors på förmiddagen, kikade lite på Dollarstore. Sen for vi till Annelis pappa Bert o där fick vi oss fika.

Sen skulle vi till Anneli för att fira Matildas 1 års dag, vilket betydde ännu mer fika. Var där en stund sen for vi hem o slappade en liten stund. Sen bar de iväg till Filippas faster Jenny o Erik. Dem skulle bjuda på middag... de blev grillad kyckling med klyftpotatis. SÅÅÅÅ GOTT!!!!! Ojoj, känns som om vi inte gjort annat än ätit hela dagen. Men allt har varit så otroligt gott.


Imorron ska Jimmy o Filippa till Forsmo för att hugga lite ved. Jag ska stanna hemma.. tänkte göra lite nytta här hemma. Sen kommer Nora o hälsar på lite. Ska bli skoj o få träffa henne, där är så långt mellan gångerna.


Magen har sjunkigt, de känns. Kan andas bättre än på länge, sen är halsbrännan lite bättre. ÄNTLIGEN! Bebisen buffar på lite då o då.. men de märks att den inte har lika mkt plats som tidigare. Vi har fortfarande inte kommit på nåt namn... H*n får heta bebis ett tag framöver verkar de som..!!

Nu har jag nog inget mer att skriva. Inget vettigt iallafall...



Av Jimmy & AK - 3 april 2008 21:27


Undra hur många av alla vi känner som tippat att vi skulle få en liten bebis idag..??? Men icke sa nicke.. Här sitter man fortfarande med gigantisk mage! Jag och Jimmy ska försöka komma överrens om några namn idag var de tänkt. Eller jag har sagt att vi MÅSTE! Jag gillar inte att inte ens ha ett enda namn, man har ju haft 9mån på sig.. Några förslag?


Annars så har Jimmy skaffat sig en extra utgift så här på kvällskvisten. Han hade varit på träning och hade då stoppat div saker i sina fotbollsskor. Som han sedan glömde bort.. När han kom hem skulle han duscha av skorna, i skorna låg fortfarande mobilen. Den blev oxå duschad så nu funkar den inte. Så nu har han övertagit min mobil för han är i större behov än jag... Så imorron ska vi ner på la stada och hitta en ny. Ojoj klant arsel...


Idag har jag varit en latmask. Inte gjort många knop här hemma. For till Annika och sötisen Simon i stället.. mkt roligare att komma ut o träffa lite folk. Mer av den varan vill ja ha!!!


Borde kanske lägga in lite magbilder... kanske senare!

Av Jimmy & AK - 2 april 2008 20:37


Känner mig riktigt pigg faktiskt... Inte i ryggen o så men orken är ganska god! Har donat o fejat här hemma en del idag.. känns skönt att få bort sånt som jag tänkt göra länge! Nu känns de hemtrevligt här hemma...


Magen är fortfarande i vägen. Den "borrar" sig neråt mest hela tiden, det medför att jag får kramp i ljumskarna och i baksida lår. Mindre skönt! Nåja de är ju inte länge kvar nu. Tror att de är en hel del av våra nära o kära som försöker gissa vilket datum som det är tänkt att jag ska snittas. Men vi säger inte ett knyst.. Hihi!


Med Filippa är de bara bra, lycklig att få vara tillbaka på dagis igen. Märks att hon sysselsätts på ett helt annat sätt där än här hemma.. Hon är jätte trött på kvällarna. Inte lätt att ha att göra med, men jag tar ett djupt andetag för att få lite mer tålamod. Men vi ryker ihop en del.. Hon har en sån vilja, en vilja av stål!


Nu är de slut för idag! Ska mysa i soffan... KRAM!!!

Ovido - Quiz & Flashcards